Metsälehti toteutti keväällä 2021 valtakunnallisen lukijakyselyn, jossa kysyttiin muun muassa arviota lehden tiedon ja vinkkien tuottamasta taloudellisesta hyödystä. Lukijat ympäri Suomea vastasivat ja arvioivat Metsälehden itselleen tuottamaksi rahalliseksi arvoksi keskimäärin 3572 €.

”Ammattilehti. Hinta-laatusuhde on hyvä. Arvioin Metsälehdestä saamani tiedon ja siitä saadun hyödyn metsänomistukseen noin 5200 euron arvoiseksi.”

”Verokirja on hyvä. Lehti on hyvä. Tietoa, ei mainoksia. Arvioin Metsälehdestä saamani tiedon ja siitä saadun hyödyn laadukkaampana metsänä tai suoraan puukaupassa noin 6000 euron arvoiseksi.”

”Todellinen ammattilehti! Tärkeää että tilausmaksun voi vähentää verotuksessa. Arvioin Metsälehdestä saamani tiedon ja siitä saadun hyödyn laadukkaampana metsänä tai suoraan puukaupassa noin 3300 euron arvoiseksi.”

”Tieto lisää tuskaa – mutta toisaalta varautumalla/tiedostamalla riskit voi säästää rahaa. Arvioin Metsälehdestä saamani tiedon ja siitä saadun hyödyn metsänomistukseen noin 2200 euron arvoiseksi.”

Metsälehti on vuodesta 1933 lähtien kulkenut metsänomistajien, metsäammattilaisten ja muiden metsänystävien mukana luotettavana ja riippumattomana tiedonlähteenä. Tarjoamme metsäalan tuoreimmat uutiset, vinkkejä tuottoisampaan metsänkasvatukseen sekä inspiroivia tarinoita.